Işıl AKTAŞ - Okul Müdürü

Okul Müdürümüz Işıl AKTAŞ, 1976 Eskişehir doğumludur. İlkokulu Rize´nin Pazar ilçesinde, ortaokul ve lise öğrenimini Eskişehir´de tamamlamıştır. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunudur. Yüksek Lisans Eğitimini Osmangazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında tamamlamıştır.

1997 yılında Eskişehir Çifteler Atatürk İlköğretim Okulu´na atanarak sınıf öğretmenliğine başlamıştır. Sırasıyla Eskişehir, Diyarbakır ve İstanbul illerinde öğretmenlik ve yöneticilik görevi yapmıştır. 2009-2010 yıllarında Eskişehir Valiliği bünyesinde kurulan Eskişehir Valiliği Proje Geliştirme ve Koordinasyon Merkezi´nde görev yapmıştır. Mualla Zeyrek İlkokulu´ndaki 5 yıllık Müdür Yardımcılığı görevinden sonra, 31 Ağustos 2015 tarihinde atandığı Muttalip Atatürk İlkokulu Müdürlüğü´nde okul müdürü olarak görev yaparken yeni açılan Milli İrade İlkokulu´na kurucu müdür olarak atanmıştır. 16.12.2019 tarihi itibari ile Mustafa Kemal İlkokulunda göreve başlamıştır.

Orta Düzeyde İngilizce bilen Işıl AKTAŞ, 1 erkek 1 kız çocuğu annesidir.