Ara

Tepebaşı Belediyesi Toplum Sağlığı Merkezi tarafından 7 Aralık Perşembe günü okulumuz 4.Sınıf öğrencilerimize  "OBEZİTE VE SAĞLIKLI BESLENME" semineri verildi,  seminerde sağlıklı beslenmeye dikkat çekilerek obeziteye karşı farkındalık sağlanmaya çalışıldı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN..

Ekm

30.10.2017 Pazartesi günü saat 10.30´da okulumuz Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleştirilen Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısına katılan velilerimize teşekkür eder, Yönetim Kuruluna başarılar dileriz.

Ekm

10 Ekim 2017 tarihinde Anadolu Üniversitesi Yunusemre Gözlemevi Gezegen Araştırmaları Simülasyon Modülü'nde gerçekleştirilen "Gezegen Araştırmalarında Farkındalık" etkinliğinde, bir genç bilim insanı olarak, katkıda bulunan okulumuz 4. Sınıf öğrencilerine, yöneticilerimize ve sınıf öğretmenlerimize Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen törende, sertifikaları Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Naci GÜNDOĞAN tarafından verildi.

Ekm

T.C. Sağlık Bakanlığı ve T.C. MilliEğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetim elemanlarınca yapılan denetimde Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşullarına uygun bulunduğundan " BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI " almıştır.

Ekm

Ekim ayının ilk haftasında kutlanan Dünya Çocuk Günü nedeniyle Mustafa Kemal İlkokulu birinci sınıf öğrencileri Sakarya Gaztesi için hayallerini çizdi.

Ekm

28.09.2017 Perşembe günü 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma programı okulumuz Yunus Emre Konferansında düzenlenmiştir. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.