Haz

2. Sınıf öğretmen, öğrenci ve velileri tarafından yıl boyunca yapılan el emeği çalışmalar, okulumuz tasarım ve beceri atölyesinde sergilendi.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında 6-9 Haziran 2023 tarihleri arasında Aksaray’da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Birinciliği Badminton müsabakalarında  okulumuz öğrencilerinden;

Meryem YILDIRIM Tek Kızlar Türkiye Birincisi

Meryem  YILDIRIM / Yağmur CAN  Çift Kızlar Türkiye Birincisi

Eymen Kayra AYDIN / Yağmur CAN Karışık Çiftler Türkiye Birincisi

Eymen Kayra AYDIN Tek Erkekler Türkiye Üçüncüsü olmuştur.

Tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Haz

TOSFED ve TOSFED bünyesinde İstanbul ve Bursa Kadınlar Komisyonuyla yapılan iş birliğiyle “Trafik ve Yol Güvenliği” farkındalığı oluşturmak amacıyla “Velinin Karnesi Nasıl?” eğitimi Spor Otomobilleri Pilot ve Kokpilotları tarafından gerçekleştirildi.

Haz

Elektronik Atık Toplama Kampanyası gereği okulumuzda toplanan atıkları T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkililerine teslim ettik.

May

Öğretmen, veli ve okulumuz emekçilerinden oluşan oyuncu grubuyla Midas’ı Kulakları adlı tiyatro oyunu Sinema Anadolu sahnesinde sergilendi. Emeği geçen Anadolu Üniversitesi hocalarımıza, öğretmen arkadaşlarımıza, çalışanlarımızı ve saygıdeğer velilerimize teşekkür ederiz.

İstanbul'un Fethi'nin 570.yılı kutlu olsun

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için ortaokul öğrencilerimizin hazırladı program, okulumuz çok amaçlı salonunda sergilendi.

May

Anadolu Üniversitesi öncülüğünde gerçekleştirilen Eskişehir Kanlıpınar Mevki 7'den 77'ye Hatıra Ormanı etkinliğine katıldık.

May

Sıfır Atık Projesi kapsamında okulumuz 3-B Sınıfı öğrencileri Atık Pil Kutusu Tasarımı yaptı.

May

Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlenen Atık Pil Toplama Kampanyası için bu yıl 35 KG atık pili Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne teslim ettik.

Nis

Yıl boyunca öğrencilerimizin topladığı mavi kapakları TSD Eskişehir Şube Başkanı Cafer EŞEN'e teslim ettik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Ramazan bayramınız kutlu olsun

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönem Ara Tatili başladı. 24 Nisan 2023 Pazartesi Günü eğitim öğretime kaldığı yerden devam edeceğiz.

Nis

Mavi Kapak ve Elektronik Atık Kampanyası’na katkı sağlayan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Işıl AKTAŞ tarafından Teşekkür Belgesi verildi.