May

Anadolu Üniversitesi Personeli çocuklarının 1. Sınıf kesin kayıt işlemleri 5 - 9 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kayıt kılavuzu ve gerekli evrakları içeren resmi yazı Anadolu Üniversitesi Rektörlük makamına sunulmuştur. E-okul kayıt işlemleri Temmuz-Ağustos ayında gerçekleştirilecektir.

May

Kas

"Öğrenciler AEEE Topluyor!" kampanyası ile öğrencilerde e-atık yönetimi farkındalığı oluşturmak amaçlanmaktadır. Bu çerçevede kampanyaya katılan okullardaki öğrencilerden evlerinde bulunan e-atıkları ve kullanıcısı için faydalı kullanım ömrünü tamamlamış ancak yeniden kullanıma uygun olan cihazları okullarına getirmeleri istenmektedir. Böylelikle öğrencilerde geri dönüşüm ve yeniden kullanım hakkında farkındalık oluşturmak hedeflenmektedir. Kampanaya bitiş tarihi 2 Mayıs 2023 olup, siz de elektronik atıklarınızı okulumuza getirerek kampanyaya destek olabilirsiniz.

Kas

Tüm Türkiye aynı anda 12 Kasım 2022 saat 18.57 Çök - Kapan - Tutun hareketi ile deprem tatbikatı gerçekleştirecektir.