Eyl

Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 01.09.2022 tarih ve E-94264179-199-56283838 sayılı OLUR'u ile Tepabaşı Mustafa Kemal İlkokulu / Ortaokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Zaman Çizelgesi

Ağu

Eyl

Kutipoğlu Anaokulu Öğretmeni Yeliz YORULMAZ'ın babası, Sınıf Öğretmenimiz Murat YORULMAZ'ın Kayınbabası vefat etmiş etmiştir. Cenazesi bugün (11 Eylül 2022) öğle namazına müteakip Ankara'da defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.

Ağu

Kayıt için gerekli formlar Anadolu Üniversitesi Rektörlük makamına yazılan üst yazının ekinde sunulmuş olup, ilave bir evrak istenmemektedir.

Gençlik Haftası Uçurtma Şenliği

Kas

"Sıfır Atık" Projesi Cumhurbaşkanlığınca başlatılan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan atık önleme yaklaşımı olarak tanımlanan bir hedeftir. Bu nedenle Tepebaşı ilçesi genelinde Atık Pil Toplama Kampanyası düzenlenmektedir. 30 Nisan 2022 tarihinde kadar atık pillerinizi okulumuzda bulunan atık pil kutularına atarak kampanyaya katılabilirsiniz.

Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı kayıt planlaması çerçevesinde başvuru sayısının belirlenmesi, başvuru, kontenjan işlemlerinin etkin, etkili ve verimli yürütülebilmesi ve kayıt işlemlerinin belirtilen ilkeler çerçevesinde yapılabilmesi amacıyla Anadolu Üniversitesi personelinden; velisi bulunduğu öğrencisini 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 1. Sınıfına okulumuzda eğitime devam etmesini isteyenlerin ön kayıt başvuruları 11 Nisan 2022 – 15 Nisan 2022 tarihleri arasında alınacaktır.

Mrt