ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mustafa Kemal İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. Yılı'nı Coşkuyla Kutladık.

Nis

Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet FAİDECİ okulumuzu ziyaret etti. Okul birimlerimizi, İÇEM’i, sınıfımızı gezdi. Öğretmenlerimizle sohbet etti.

Mrt

Psikolojik danışman Didem ŞİMŞEK ÖCAL tarafından 1.sınıf velilerine ‘Ebeveyn tutumlarının çocuklar üzerindeki etkileri’ konulu veli bilgilendirme semineri yapıldı.

Mrt

Büyük eğitim ailemizin +1 farkla hayata sevgi ve değer katan en renkli üyelerinin “Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü”nü kutluyoruz.

Mrt

Yaşlılar Haftası Tepebaşı İlçe Programı kapsamında Tepebaşı Kaymakamımız Sayın Sadettin YÜCEL, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet FAİDECİ, Şube Müdürümüz Tülay GÜNDOĞAN, Okul Müdürümüz Işıl AKTAŞ, Müdür Yardımcılarımız İsmail DUYGULU ve Numan KÖSEER, Sınıf Öğretmenlerimiz Sema VARLIK ve Merve ŞAN, 4/D Sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte Eskişehir Safiye Gönül Bayar Huzurevi’ni ziyaret ettik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma Programımız 4. Sınıfı öğretmenlerimiz tarafından sahnelendi. Saygı ve minnetle anlıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nü 3. Sınıf öğretmenlerimizin hazırladığı program ile kutladık.

Şbt

Sıfır Atık / Oyuncak Yarışması Birinci 3-A Sınıfı’ndan Ece CAN İkinci 1-B Kerim YALINLI Üçüncü 3-C Aysima TÜRKOĞLU Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz 3. Sınıf öğrencilerine, sağlık bilgisi öğretmeni Arzu ACARAY tarafından ilkyardım eğitimi verildi.

TEKNOFEST 2024 Takımımız / Minik Bedenler Büyük Fikirler

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı, depremin birinci yıl dönümünde saygıyla anıyoruz.

Şbt

Okul İçinde Park Eden ve Trafiğin Akışını Bozan Araçlar Hakkında Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 01.02.2024 ve E-77269311-10.07.02-95628175 Sayılı Resmi Yazısı Gereği okul çevresinde bulunan trafik işaretlerine uyulması önemle rica olunur.

Ock

Dönem boyunca Mavi Kapak ve Atık Pil Kampanyası için destek veren öğrencilerimize Teşekkür Belgesi verdik.

Ara

Tepebaşı Kaymakamı Sayın Sadettin YÜCEL okulumuzu ziyaret etti. Okul hakkında bilgi alıp öğretmenlerle sohbet ederek, çalışmalarımızda başarılar diledi.